Megújult a Kerékpáros Magyarország Szövetség!


A Szövetség rendkívüli közgyűlése Masa Zoltánt (39 éves) választotta meg új elnökének.

A megválasztott új elnök a KMSZ alapvető célkitűzéseit szeretné erőteljesebben képviselni: a kerékpáros turizmust, a szabadidősportot és a családbarát kerékpározást.

Németh Zsolt és Harangvölgyi András alelnökök mellett új elnökségi tagokkal erősödött a vezetőség Dr. Zsuffa Ákos, Nagy Ádám, Huszár Róbert, Tarapcsák Péter kapcsolódtak be a munkába.

A Szövetség országos szakmai szervezet, ezért kiemelt célja a – kormány felhatalmazása által – maradéktalanul megvalósítani hazánkban az európai uniós kerékpár turisztikai fejlesztési pályázatokat, szorosan együttműködve a Magyar Turisztikai Ügynökséggel, a Nemzetgazdasági Minisztériummal, valamint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kerékpáros Koordinációs Főosztályával.

Rendkívül örvendetes, hogy a KMSZ tagsága két és félszeresével bővült, valamint a rendkívüli közgyűlés olyan alapszabályt fogadott el, mely széles lehetőséget kínál arra, hogy minél több egyesület lépjen be a Szövetségbe. Ezentúl a tagok egy országos lefedettségű tagozati rendszerben önálló térségi fejlesztések kapcsán döntéseket hozhatnak, illetve 5 szakmai tagozatban is bekapcsolódhatnak a KMSZ munkájába.

Budapest, 2017. február 24.

 

Kapcsolat:

Masa Zoltán

kmsz@kmsz.hu

Comments & Responses

Comments are closed.