Android alkalmazás mozgási tevékenység figyelésére

Home » Android alkalmazás mozgási tevékenység figyelésére

Kerékpárosoknak ajánljuk:

Post Image

[…]

A Kerékpáros Magyarország Szövetség 2018-ban elkezdődött fejlesztéseinek egyik első elkészült példánya egy Android okostelefonon futtatható alkalmazás, mely a mozgási tevékenységeinket tudja követni.

Élőben mutatja, hogy éppen mi az állapotunk, valamint időben visszatekinthetünk, hogy egy adott időtávon belül hogyan arányulnak egymáshoz ezek az állapotok.

Ezt később beküldhetjük a központi beregisztrált oldalunkra, amiből megjeleníthetőek lesznek, hogy a regisztrált tagok összesítetten hogyan edzették magukat, milyen egészségi állapotnak örvendhetnek, ha minél többet mozognak.

Az alkalmazás további fejlesztésében lehetőség lesz, hogy személyes tanácsokat kapjanak az adatok alapján, hogy milyen módon tehetnek még többet egészségük érdekében.

Telepítés Windows 10 segítségével

Az alkalmazás ".apk" kiterjesztésű file-jának letöltése után, azt fel kell tölteni a telefonra:

Post Image

Windows 10-ben ehhez szüksége még az APK Installes nevű szoftvert telepíteni a számítógépre, majd ennek segítségével és USB kábelünkkel a gépet összekötve lehet feltölteni a telefonra.

A telefonunkban ahhoz, hogy USB kábelről tudjunk rá tölteni szoftvert, engedélyezni kell a fejlesztői lehetőségeket.

   Ennek beállításához segítség itt.

Ez az alkalmazás innen tölthető le:

Post Image

Videó az alkalmazás működéséről:

   Videó letöltése.

Hamarosan a GooglePlay Store-ban is letölthető lesz az appplikáció, bővebb tudással, felhasználási lehetőségekkel kiegészítve:

Addig is további kellemes kerékpározási élményeket kíván a Kerékpáros Magyarország Szövetség ! Hajrá, keróra fel !